FEM For Business

FEM in beweging helpt bedrijven om medewerkers fysiek en mentaal in beweging te brengen. Als werkgever wil je dat je medewerkers lekker in hun vel zitten. Soms is er een kleine stap nodig om in beweging te komen. Vaak kan hierbij wat hulp gebruikt worden. FEM in beweging maakt deze stap met jouw medewerkers. Per organisatie is de vraag verschillend, we kunnen hierbij het aanbod passend maken aan de specifieke wensen.

Alle trainingen en workshops van FEM in beweging zijn buiten. Het liefst in de natuur, mocht dit vlakbij beschikbaar zijn. De werking van de natuur heeft zoveel voordelen dat we deze optimaal benutten!

De trainingen van FEM in beweging zijn gericht op persoonlijke ontwikkeling, mindfulness, stressreductie en mentale en fysieke fitheid. Zo zijn er mogelijkheden voor wandelingen met specifiek afgestemde thema’s, business bootcamps en workshops op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Neem hier contact op om de mogelijkheden te bespreken! FEM in beweging gaat graag met jouw bedrijf in gesprek.


Reacties deelnemers bedrijfstraining

Suzanne
Ik heb de training als zeer prettig ervaren, het is fijn dat er geluisterd wordt naar elkaar en door ervaringen te delen kun je elkaar helpen. Dankzij de training ben ik erachter gekomen dat ik energie krijg door het helpen van andere mensen. Deze kwaliteit wil ik dan ook zeker toepassen op mijn werk.

Anouk
Ik vond het inspirerend om in de buitenlucht in beweging te zijn (een activiteit waar ik sowieso energie van krijg!) en tegelijkertijd na te denken over dat wat je inspireert en waar je energie van krijgt.”

Reacties over Linda als trainer

Beatrice
Inspirerend en integer, prettig in de omgang, . Je vertelt vanuit je eigen ervaringen en je legt zo een mooi bruggetje naar de oefeningen.  Iedereen wordt gehoord en gezien.

Sabien
Prettig – open en eerlijk en heel goed ‘meedenkend’.