FEM Walk

Op verschillende momenten organiseert FEM in beweging de FEM Walks. Houd deze pagina in de gaten voor de data.

WAT?
De FEM Walk is een ochtend vol positiviteit en ontspanning. Je komt letterlijk fysiek in beweging door de wandeling die we gaan maken op de Hilversumse Heide. Tussendoor doen we leuke oefeningen (o.a. Mindfulness & Yoga) die bijdragen aan jouw rust en positiviteit. Door de verschillende thema’s die aan bod komen maak je kennis met een andere manier van kijken. Je zal merken dat je na deze ochtend weer energiek naar huis toe gaat!

WANNEER EN WAAR?
We verzamelen bij de parkeerplaats voor de Hoorneboegse Heide (kant bij de Snackbar de Egelshoek, noodweg 52, Hilversum.
09.00 uur tot +/- 10.30 uur.
Kosten zijn 15,00 euro p.p. (Betalen kan ter plaatse contant of vooraf via Tikkie)
Na afloop krijg je een leuke attentie mee naar huis behorend bij het thema.

VOOR WIE?
Voor iedereen die zin heeft in een portie ontspanning en openstaat voor een positieve ochtend. Het is geen sportles, dus je conditie speelt geen rol 😉 Iedere walk heeft een eigen thema dat die dag centraal zal staan. Volg FEM in beweging op social media om meer te weten te komen over de thema’s (FB en Instagram).

DATA
Ivm de huidige COVID-19 en de RIVM maatregelen is momenteel besloten om geen FEM walks aan te bieden. Wanneer het weer mogelijk is komen hier de data te staan!

MEEDOEN?
Vul onderstaand formulier in en geef aan welke datum je mee wilt doen!

Heb je nog vragen? Stuur gerust een mail naar linda@feminbeweging.nl of
stuur mij een berichtje via whatsapp: 06-46714418


  Reacties van eerdere deelnemers

  Romy
  ” Onlangs aan de Fem Walk deelgenomen. Wat een leuke en ontspannen ervaring! 2 uur lang me-time door o.a. meditatie en ontspanningsoefeningen, mindfull opdrachten en ondertussen lekker bewegen in de prachtige natuur. Linda staat er met passie en gedrevenheid”.

  Sara
  “Op 1 juni mee geweest op de FEM wandeling. Een paar heerlijke uren op de mooie heide 🍀 met oefeningen, meerdere meditaties en mooie gesprekken aan de hand van de vraagkaartjes van Linda. Aan het einde van de ochtend helemaal ontspannen naar huis met een leeg hoofd. Dank je 🙏” .

  Paula
  “Wat een fijne en leuke wandeling hebben we afgelopen zaterdag gehad! Met allerlei verschillende Mindfulness en yoga oefeningen tussendoor. Zowel inspanning als ontspanning, en veel afwisseling. Linda begeleid dat alles op een hele ontspannen en prettige manier. Een aanrader!”