Linda Bijl

Mijn naam is Linda (36 jaar). Samen met mijn vriend Robbert en onze zoontjes Tygo en Boaz wonen we in Loosdrecht.

Ik had vroeger niet kunnen bedenken dat investeren in mijn eigen ontwikkeling mij zoveel zou brengen. Ik was als tiener/twintiger vaak neerslachtig en was ontevreden over zowel mijn uiterlijk, lijf en mijn leven. In die periode waren het vaak negatieve gedachten die overheerste. Ik had geen idee dat ik hier zelf invloed op had. Nu heb ik geleerd dat het vooral je gedachten zijn die bepalen of je wel of niet gelukkig bent. Je gedachten bepalen namelijk je gevoel en je gevoel je uiteindelijke gedrag. Ik weet nu dat ik volledig verantwoordelijk ben voor mijn eigen leven. Er zullen altijd gebeurtenissen zijn waar je geen invloed op hebt, maar de manier hoe je daarmee omgaat wel. Ik geloof dat je het leven kan creëren zoals jij dat graag voor je ziet door de regie te nemen over jouw gedachten.

Als ik het kan, dan kan jij het ook!

Be the one who decided to go for it!

Ik heb altijd al geweten dat een fulltime kantoorbaan niet voor mij is weg gelegd. In 2013 na het behalen van mijn Master aan de VU en diverse startersbanen kon ik er niet achter komen wat ik graag wilde in mijn carrière en vroeg ik mij af “Wat wil ik nu ECHT?”

Een baan waarbij ik mijn tijd in kan delen, waar ik in gesprek ben met mensen en waarbij ik mijn talenten in kan zetten. Ja dat is voor mij ideaal! Maar welke talenten heb ik? Wat vind ik echt leuk? Ik had geen idee! Ik was altijd al oprecht geïnteresseerd in verhalen van mensen en ik wist mensen om mij heen te motiveren.

In 2014 ben ik gaan kijken wat er allemaal nodig was om dit te kunnen realiseren, dit ben ik stap voor stap gaan oppakken. Ik ging werken bij de NCOI en heb daar een enorme groei meegemaakt op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Ik heb de afgelopen jaren tal van trainingen en cursussen gedaan (o.a. mindfulness, persoonlijke effectiviteit en NLP) en twee coachopleidingen afgerond (Post bachelor Loopbaancoaching en Post Bachelor Coaching en Begeleiding). Na als coach te hebben gewerkt in het bedrijfsleven wist ik zeker dat ik hier mijn eigen bedrijf in wilde starten. Precies op de manier die goed bij mij past. In 2019 heb ik een opleiding via Seetrue gedaan om gecertificeerd Mindfulnesstrainer te worden. Ik wil graag Mindfulness op een concrete en toepasbare manier doorgeven. Het heeft mij enorm geholpen om op een meer ontspannen en positieve manier in het leven te staan.

Ik houd enorm van buiten zijn en bewegen. De natuur heeft een fijne werking op mijn lichaam en geest en dat wil ook anderen laten ervaren.

En zo ben ik in 2018 gestart met FEM in beweging. Mijn missie is om mensen in beweging te brengen en met kleine stappen doelen te bereiken.

Wil je meer weten over mijn werkervaring en opleidingen? Check dan mijn Linkedin

Volg FEM in beweging ook op Facebook en Instagram